Aan de deur met de interessante blogs

Wonen

Waarom je een tweedehandse traplift moet aanschaffen

Wanneer je een traplift wilt plaatsen dan ben je er vast al achter gekomen dat het plaatsen van een traplift zeer prijzig kan zijn. Het is namelijk erg veel geld als je afhankelijk bent van een uitkering. Het is dan verstandig om te kiezen voor een tweedehandse traplift omdat je hierdoor automatisch al duizenden euro’s bespaard. Hier kan je meer informatie vinden over het plaatsen van een tweedehandse traplift. 

 

Subsidie en vergoedingen

Wanneer je weinig te besteden hebt of moet leven van een AOW, dan moet je nog steeds op een veilige manier op de eerste verdieping aankomen. Ook jij moet elke avond in bed kunnen slapen en gebruik kunnen maken van de badkamer. Daarom kan je ook voor een traplift tweedehands subsidie aanvragen bij jouw gemeente. De gemeente betaald na goedkeuring van de subsidie een deel mee aan de traplift. Dit houd dus in dat je niet het volledige bedrag hoeft te betalen. Je kan deze subsidie eenvoudig aanvragen en je hebt vaak binnen enkele weken het geld al op je rekening staan. 

 

Zo goed als nieuw

Een tweedehandse traplift is zo goed als nieuw. Bedrijven zoals 123trapliften kopen namelijk gebruikte trapliften op en reviseren deze geheel. Dit houd dus in dat als je kiest voor een tweedehandse traplift dat je verzekerd bent van uitstekende kwaliteit en dat ook de traplift erg lang mee kan gaan. Veel onderdelen worden namelijk vervangen en hersteld. Hierdoor zorg je er namelijk voor dat je niet veel meer geld kwijt bent en is het ook goed voor het milieu aangezien er een traplift minder geproduceerd hoeft te worden. 

 

Tweedehandse traplift huren

Als je een traplift wilt uitproberen of tijdelijk nodig hebt, dan kan je er ook voor kiezen om een tweedehandse traplift te huren. Zo kan je namelijk kennis maken met een traplift en er ook gelijk achter komen of een traplift wel wat voor jou is. Als je aan het herstellen bent omdat je bijvoorbeeld je heup gebroken hebt, dan is het huren van een tweedehandse traplift ook een uitstekende optie. De prijs traplift huren is ook zeker weten goedkoper dan het aanschaffen van een traplift. 

 

Tweedehandse traplift is geschikt voor elke trap

Het is belangrijk dat je weet dat een tweedehandse traplift geschikt is voor elke trap. Tweedehandse trapliften zitten namelijk gekoppeld aan een reling en deze reling word speciaal op maat gemaakt aan de hand van de afmetingen van de trap. Het maakt dus echt niet uit of je trap erg steil is, krom is of smal is. Een traplift is namelijk geschikt voor elke trap, dus ook die van jou!

 

Geef een reactie